Voorontwerp bestemmingsplan De Baan en Sotaweg

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend, dat voorbereidingen worden getroffen voor het opstellen van bestemmingsplan De Baan en Sotaweg. Op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het voorontwerp van dit bestemmingsplan ter inzage.

 

Locatie van het plan

Het plangebied is het tuinbouwgebied de rond De Baan en een deel van de Googermolenweg in Oude Wetering en de Sotaweg en in Roelofarendsveen.

 

Wat houdt het plan in?

Bij vaststelling van dit bestemmingsplan worden het geldende bestemmingsplannen uit 2005 en 2007 voor het glastuinbouwgebied vervangen. In het nieuwe bestemmingsplan wordt duurzaam gebruik als glastuinbouwgebied mogelijk gemaakt door meer uitbreidingsmogelijkheden, meer flexibiliteit in de inrichting en een aantal andere nieuwe bestemmingen verspreid over het gebied.

 

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Van donderdag 7 juli 2016 tot en met woensdag 24 augustus 2016 ligt het voorontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Westeinde 1 te Roelofarendsveen. U bent welkom op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur of op afspraak. Het voorontwerp bestemmingsplan is ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl via de ID NL.IMRO.1884.BPDEBAANENSOTAWEG-VO01

 

Op 14 juli 2016 is er van 19:30-21:00 een inloopavond in de raadzaal van het gemeentehuis waar een ieder welkom is en ruimte is voor het stellen van vragen.

 

Gedurende de ter inzage termijn kan een ieder zijn of haar inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken via een brief met daarop uw contactgegevens gericht aan Afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van gemeente Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. Onder vermelding van “inspraakreactie bestemmingsplan De Baan en Sotaweg”.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantenadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 6 juli 2016

Naar boven