Kennisgeving

Logo Amsterdam

Ontwerpbestemmingsplan 2 e Partiële herziening Kadoelen- Oostzanerwerf III

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 30 juni 2016 het ontwerpbestemmingsplan 2e Partiële herziening Kadoelen-Oostzanerwerf III vrijgegeven voor terinzagelegging.

Ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan 2e Partiële herziening Kadoelen-Oostzanerwerf III wordt aan de oostzijde door het Vikingpad en sportpark Kadoelen, aan de noordzijde door de ringweg A10, aan de westzijde het knooppunt Coenplein en het Coentunnel-circuit en aan de zuidzijde Dierenriem, de Kometensingel en het Zijkanaal I begrensd.

Door middel van deze herziening wordt een omissie van juridisch-technische aard in het bestemmingsplan Kadoelen Oostzanerwerf III hersteld. Hierdoor wordt het gebruik ten behoeve van parkeren, bergingen, water, groenvoorzieningen, enzovoorts, ondergeschikt aan de hoofdfunctie toegestaan.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan 2e Partiële herziening Kadoelen-Oostzanerwerf III ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 11 juli 2016 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

•Stadsloket Noord, Buikslotermeerplein 2000

Het ontwerpbestemmingsplan 2e Partiële herziening Kadoelen-Oostzanerwerf III met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.N1508BPSTD-OW01.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam. Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team Centrum/Noord, mevr. S. Ramsoekh, telefoonnummer 14020.

Amsterdam, 7 juli 2016

burgemeester en wethouders

mr. A.H.P. van Gils mr. E.E. van der Laan

secretaris burgemeester

Naar boven