Ontwerpbestemmingsplan Dorst, herziening 2 (Oude Tilburgsebaan) Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden maximaal toelaatbare geluidsbelasting Dorst Oude Tilburgsebaan

Logo Oosterhout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor het gebied Dorst, Oude Tilburgsebaan huisnummers 6 en 8 een bestemmingsplan in procedure wordt gebracht. Ten behoeve van dit bestemmingsplan dienen naast het bestemmingsplan ook hogere waarden voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting te worden vastgesteld.

Ontwerpbestemming splan Dorst, herziening 2 (Oude Tilburgsebaan)

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening ligt dit ontwerpbestemmingsplan Dorst, herziening 2 (Oude Tilburgsebaan) (NL.IMRO.0826.BSPhz2dorst-ON01) en het ontwerpbesluit tot vaststelling van dat bestemmingsplan, met de hierbij behorende stukken, ter inzage.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het gebied, gelegen op de gronden behorende bij de percelen plaatselijk bekend Oude Tilburgsebaan 6 en 8 te Dorst..

Het voorziet in de sloop van de aanwezige opstallen en de realisatie van 15 nieuwe grondgebonden woningen.

Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden maximaal toelaatbare geluidsbelasting Dorst Oude Tilburgsebaan

Het voornemen bestaat om, met toepassing van artikel 110a van de Wet geluidhinder, hogere waarden vast te stellen voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting ter plaatse van de zuidoostelijke bestemmingsplangrens (maximaal 50 dB). Het ontwerpbesluit tot vaststelling van deze hogere waarden, met bijbehorende stukken, ligt eveneens ter inzage.

Ter inzage ligging

Alle stukken liggen met ingang van 7 juli 2016 gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en in De Klip, St. Franciscusstraat 8 te Dorst. Ook kunnen alle stukken geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijzen

Vanaf de dag van ter inzage legging (dus vanaf 7 juli 2016) kan een ieder gedurende 6 weken (dus tot uiterlijk 18 augustus 2016) ter zake van dit ontwerpbestemmingsplan een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen betrekking hebbende op het ontwerpbestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Dorst, herziening 2 (Oude Tilburgsebaan) ”.

Voor wat betreft het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden dienen de schriftelijke zienswijzen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van “Zienswijze ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Dorst Oude Tilburgsebaan”.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met mevrouw S.B. Snoeren-Dumont van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoon 14 0162.

Oosterhout, 6 juli 2016

Naar boven