Bekendmaking Ontwerpbestemmingsplan “Kom Gemonde”.

Logo Sint-Michielsgestel

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Kom Gemonde”, ter inzage wordt gelegd.

Het plangebied omvat het volledige stedelijke gebied van Gemonde. Het betreft een actualisering

van de vigerende plannen en geeft een planologisch/juridische regeling voor het plangebied.

Het bestemmingsplan is conserverend van aard en heeft een beheersmatig karakter.

Bij grote actualisatieplannen is er altijd sprake van harmonisering en veelal verruiming van regels/mogelijkheden. Dit zelfs binnen bestemmingen die veelal hetzelfde blijven.

Het is dan ook voor een ieder verstandig om vooral gebruik te gaan maken van de geboden ruime inzagemogelijkheden (o.a. thuis via het internet) om zelf in de stukken te kijken of men op enigerlei wijze belang heeft bij het betreffende ontwerpbestemmingsplan.

Inzagetermijn , procedure en zienswijzen

Het ontwerpbestemmingsplan “Kom Gemonde”, met de daarop betrekking hebbende stukken ligt van vrijdag 8 juli 2016 tot en met donderdag 18 augustus 2016 voor een ieder ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073- 55 31 111).

 

Het digitale ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0845.BP2016GMDKOMM100-ON01) raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende directe link/weblocatie:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/b e stemmingsplan n en?planidn=NL.IMRO.0845.BP2016GMDKOMM100-ON01

 

Via het volgende webadres/link kunt u kennis nemen van ‘hoe een bestemmingsplan te lezen’ en worden veel gestelde vragen/antwoorden weergegeven en is zelfs een instructievideo hiertoe opgenomen: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/help_p

 

Binnen de termijn van terinzagelegging van vrijdag 8 juli 2016 tot en met donderdag 18 augustus 2016 kan een ieder een schriftelijke of mondelinge zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Een mondelinge zienswijze kunt u op afspraak geven. Voor informatie kunt u contact opnemen met het Klanten Contact Centrum (KCC) van de gemeente Sint-Michielsgestel, bereikbaar op het telefoonnummer (073- 55 31 150).

 

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

7 juli 2016.

Naar boven