Kennisgeving bestemmingsplan “Crooswijk”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan “Crooswijk” (NL.IMRO.0599.BP1086Crooswijk-) wordt voorbereid.

 

Het plangebied gaat over een groot deel van (Oud) Crooswijk en Rubroek en is gelegen tussen de Crooswijksestraat/Pijperstraat, Nieuwe Boezemstraat, Boezem, Oostplein, Goudsesingel en Rotte. In het gebied van het nieuwe bestemmingsplan geldt nu het restant van het bestemmingsplan “563 Crooswijk zuid -Jaffa”, vastgesteld in 2006.

 

Voor delen van het oude bestemmingsplan zijn eerder twee bestemmingsplannen vastgesteld (Jaffa -West in 2012 en Kralingen-West in 2013). Deze delen blijven buiten het nieuwe bestemmingsplangebied.

 

Gelegenheid tot het indienen van zienswijzen zal te zijner tijd worden geboden tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in de Staatscourant, in het huis-aan-huisblad en op de gemeentelijke internetsite www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen.

 

Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke internetsite www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen.

 

Rotterdam, 13 juli 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

drs. P.W. Verhoeven

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven