Rectificatie ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Zuid 2013, Effenseweg tussen nummer 45 en 49’

Logo Breda

Op 29 juni hebben Burgemeester en wethouders van Breda bekend gemaakt dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied Zuid 2013, Effenseweg tussen nummer 45 en 49’ (NL.IMRO.0758.BP2015230003-0301) en het ontwerpbesluit hogere waarde ter inzage liggen. Van 30 juni tot en met 10 augustus 2016 kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en/of het ontwerpbesluit hogere waarde naar voren brengen.

In de kennisgeving had nog vermeld moeten worden dat aan Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant een verzoek tot wijziging van de Verordening ruimte zal worden gevraagd. Ten behoeve van de woningbouwvermeerdering zal Gedeputeerde Staten namelijk verzocht worden de begrenzing van de ‘Groenblauwe mantel’ aan te passen naar ‘Bestaand stedelijk gebied, kern in landelijk gebied’. Tevens kan de aanduiding ‘Beperking veehouderij’ komen te vervallen voor het plangebied. De bestemming van de gronden wordt gewijzigd naar Wonen, binnen deze bestemming is een uitbreiding van, vestiging van en omschakeling naar een veehouderij niet aan de orde.

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, facebook Gemeente Breda of bel 14 076.

Naar boven