Bestemmingsplan Partiele herziening bestemmingsplan Buitengebied (Vp 2015), Lossersestraat 64 De Lutte in ontwerp ter inzage, gemeente Losser

Logo Losser

Met ingang van 6 juli 2016 ligt gedurende 6 weken voor iedereen ter inzage het ontwerp bestemmingsplan Partiele herziening bestemmingsplan Buitengebied (Vp 2015), Lossersestraat 64 De Lutte.

 

Dit bestemmingsplan heeft betrekking op de herbestemming van het voormalige agrarische bedrijf aan de Lossersestraat 64 in De Lutte in een bedrijfsverzamellocatie voor lichte bedrijvigheid.

 

Het bestemmingsplan kan gedurende de bovengenoemde termijn van 6 weken tijdens de openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Losser.

 

Het plan en de bijbehorende toelichting met bijlagen kunnen ook via www.losser.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl worden bekeken.

 

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen een zienswijze indienen. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar de raad van Losser, Postbus 90, 7580 AB Losser. Als u uw reactie mondeling kenbaar wilt maken, kunt u contact opnemen met de publieksbalie van het gemeentehuis, bereikbaar via telefoonnummer (053) 5377444.

Naar boven