Bestemmingsplan in werking getreden , Tonselse Veld 2014, gemeente Ermelo

Logo Ermelo

Bestemmingsplan in werking getreden

 

Het bestemmingsplan Tonselse Veld 2014, zoals dat door de gemeenteraad op 18 februari 2016 is vastgesteld, heeft samen met het raadsbesluit en bijbehorende stukken met ingang van 24 maart 2016 tot en met 4 mei 2016 ter inzage gelegen. Tijdens deze periode is beroep ingesteld en is een verzoek om voorlopige voorziening ingediend. De Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State heeft het verzoek om voorlopige voorziening afgewezen, waardoor het bestemmingsplan met ingang van 29 juni 2016 in werking is getreden.

 

Het plangebied ligt ten noorden van de kern van Ermelo, gelegen bij de entree van Ermelo vanuit Harderwijk. Het plangebied wordt begrensd door de Harderwijkerweg aan de westzijde en de Jacob Catslaan en de Staringlaan aan de zuidzijde. De gemeentegrens met Harderwijk vormt de begrenzing aan de noord- en oostzijde.

 

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan kunt u inzien in het gemeentehuis tijdens de openingstelling van de afdeling Publiekszaken van 08.30-12.30 uur. U kunt deze stukken ook digitaal raadplegen op

www.ermelo.nl/bestemmingsplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (RO-Online) onder identificatienummer NL.IMRO.0233.BPtonselseveld-0401.

 

Ermelo, 6 juli 2016.

Het college van burgemeester en wethouders van Ermelo.

Naar boven