Ontwerpbestemmingsplan Helhoek 32, Groessen

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:

het ontwerpbestemmingsplan Helhoek 32, Groessen.

Dit bestemmingsplan maakt de uitbreiding van het loonbedrijf aan de Helhoek 32 in Groessen mogelijk. Met dit bestemmingsplan wordt onder andere een nieuwe hal mogelijk gemaakt en de bestemming Bedrijf wordt verruimd.

Inzien

Het bestemmingsplan Helhoek 32, Groessen ligt met ingang van 7 juli 2016 tot en met 17 augustus 2016 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt een afspraak maken via de afsprakenmodule op de gemeentelijke website www.duiven.nl of via telefoonnummer (0316) 27 91 11. Daarnaast is het bestemmingsplan te lezen op de gemeentelijke website http://0226.roview.net en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0226.BPBUITENGEBIED009-ON01).

Zienswijze

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen gericht aan de gemeenteraad van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Kostenverhaal

In verband met de realisatie van het project Helhoek 32 is de gemeente een anterieure overeenkomst met initiatiefnemer aangegaan. De zakelijke beschrijving van de overeenkomst ligt ook ter inzage. Vanwege de anterieure overeenkomst zal geen exploitatieplan worden vastgesteld. Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar en beroep open.

Meer informatie

Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met Susan van Wijk. Zij is bereikbaar via (0316) 27 91 11.

Naar boven