Wet milieubeheer M.E.R.-beoordelingsplicht

Logo Beuningen

Begijnenstraat ong. te Winssen

Op 30 december 2015 hebben wij van ZLTO Advies, namens de heer J.G.A. Hendriks, een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordelingsplicht, als bedoeld in artikel 7.16, eerste lid van de Wet milieubeheer (Wm), ontvangen

Beoordeling

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beuningen zijn verplicht te beoordelen of voor de voorgenomen activiteit een milieueffectrapport (MER) moet worden opgesteld.

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beuningen hebben in dit geval beslist dat het opstellen van een MER niet noodzakelijk is.

Voorbereidingsbesluit

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die - los van het besluit omgevingsvergunning Wabo - rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.

Publicatie

Dit besluit wordt digitaal gepubliceerd door de Gemeente Beuningen via www.beuningen.nl en https://www.officielebekendmakingen.nl/. Deze landelijke website is onderdeel van Overheid.nl.

Tevens wordt het besluit bekendgemaakt in de Staatscourant.

Mogelijkheid van inzien

De aanmeldingsnotitie, het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken kunnen gedurende een termijn van zes weken op verzoek worden ingezien. Belt u dan voor een afspraak met de gemeente Beuningen via telefoonnummer 14 024.

Wilt u meer weten?

Bel Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer 024- 751 77 00.

Naar boven