Vastgesteld wijzigingsplan Loostraat 1a te Loo

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat zij op 28 juni 2016 het wijzigingsplan “Loostraat 1a te Loo” heeft vastgesteld en heeft besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Wijzigingsplan Loostraat 1a te Loo

Met het plan wordt de begrenzing van het agrarische bouwvlak gewijzigd, zodat een paardenbak binnen het bouwvlak kan worden gerealiseerd.

Beroep

Van 8 juli 2016 tot en met 18 augustus 2016 kan beroep worden ingesteld. Het beroep dient ingesteld te worden bij:

de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Beroep kan worden ingediend door een belanghebbende:

  • die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerp wijzigingsplan;

  • die aannemelijk kan maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Voor zowel het indienen van een beroepschrift, als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogte van deze griffierechten zijn te vinden via www.raadvanstate.nl.

Inzien

Het wijzigingsplan Loostraat 1a te Loo en het besluit tot vaststelling liggen met ingang van 7 juli 2016 tot en met 17 augustus 2016 voor iedereen ter inzage bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt een afspraak maken via de afsprakenmodule op de gemeentelijke website www.duiven.nl of via telefoonnummer (0316) 27 91 11. Daarnaast is het wijzigingsplan te lezen op de gemeentelijke website http://0226.roview.net en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0226.WPBUITENGEBIED010-VS01).

Meer informatie

Voor vragen over deze publicatie of inzage van de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw Yvette Visser of Evelien Haak. Zij zijn telefonisch bereikbaar via het algemene nummer (0316) 279 111.

Naar boven