Uitwerkingsplan Polderwijk Noord Bergkwartier Hoog (fase 1a) gewijzigd vastgesteld, gemeente Zeewolde

Logo Zeewolde

Op 21 juni 2016 heeft het college van Burgemeester en wethouders het uitwerkingsplan Polderwijk Noord Bergkwartier Hoog (fase 1a) met ID nummer NL.IMRO.0050.UPPNBKH1a-VS01 gewijzigd vastgesteld.

Het uitwerkingsplan heeft betrekking op de gronden naast het Bergkwartier Laag op het verhoogde gebied langs de Zeewolderdijk en maakt de bouw van 113 woningen (96 grondgebonden en 17 appartementen) mogelijk.

Het uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van woensdag 6 juli 2016 gedurende 6 weken ter inzage bij het Publiekscentrum in het gemeentehuis te Zeewolde. U kunt het uitwerkingsplan raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl of www.zeewolde.nl.

 

Een belanghebbende:

  • 1.

    die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht;

  • 3.

    die zich niet kan vinden in de bij de vaststelling van het plan aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerpuitwerkingsplan;

kan vanaf donderdag 7 juli 2016 tot en met woensdag 17 augustus 2016 tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

 

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 18 augustus 2016 , tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven