Ontwerpbestemmingsplan ‘Noordschinkeldijk 7 nabij Callantsoog’,gemeente Schagen

Logo Schagen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schagen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Noordschinkeldijk 7 nabij Callantsoog, ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is opgesteld in het kader van de gewenste omzetting van een agrarisch bouwperceel naar een woonbestemming met een recreatieve invulling. De gewenste ontwikkeling past voor een klein deel niet binnen een wijzigingsbevoegdheid uit het nu geldende bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 4 juli 2016 gedurende zes weken tijdens werkdagen ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis, Laan 19 in Schagen. De stukken zijn daarnaast digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het identificatienummer NL.IMRO.0441BPBPZIJPENschdijk7-ON01.

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://schagen.gemeentedocumenten.nl/Bestemmingsplannen//NL.IMRO.0441.BPBGZIJPENschdijk7-ON01 .

Zienswijze

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn schriftelijk (bij voorkeur) of mondeling zienswijzen naar voren brengen over het ontwerp. De schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Schagen, postbus 8, 1740 AA Schagen. Ook is het mogelijk een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de Afdeling Ruimte, tel. 0224-210 214. Anonieme reacties en reacties via e-mail laten we buiten behandeling.

Schagen, 1 juli 2016

Naar boven