DEFINITIEF BESLUIT OMGEVINGSVERGUNNING Hoekperceel Professor Uilkensweg/ Friesestraatweg  aan de rand van de wijk Reitdiep

Logo Groningen

Burgemeester en wethouders van Groningen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 16 juni 2016 (verzonden 17 juni 2016) omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van een P+R locatie (transferium) op de hoek van de Professor Uilkensweg/ Friesestraatweg aan de rand van de wijk Reitdiep te Groningen.

 

Het ontwerpbesluit heeft vanaf 29 april 2016 gedurende zes weken ter inzage gelegen bij de afdeling VTH van de Gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1, 9723 ZR te Groningen. Er zijn gedurende deze periode geen zienswijzen naar voren gebracht. De beroepstermijn van het definitieve besluit start op 30 juni 2016 voor een periode van zes weken. Gedurende deze periode kunt u een gemotiveerd beroepsschrift indienen bij de afdeling bestuursrecht van de Rechtbank Noord Nederland aan het Guyotplein 1, Postbus 781, 9700 AT te Groningen. U kunt het beroepsschrift ook digitaal indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

 

Groningen, 30 juni 2016

Naar boven