Ontwerpbestemmingsplan ‘Wim Boonsstraat’

Logo Geertruidenberg

Het college van B&W maakt bekend dat met ingang van vrijdag 1 juli 2016 het ontwerpbestemmingsplan ‘Wim Boonsstraat’ met IMRO-nummer NL.IMRO.0779.RDBPwboonsstraat-ON01 ter inzage ligt (art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening juncto afd. 3.4 Algemene wet bestuursrecht).

 

Dit bestemmingsplan maakt de realisatie van een woonwijk mogelijk aan de Wim Boonsstraat in Raamsdonk. Tevens is het Leogebouw in het plangebied opgenomen. Het Leogebouw wordt herbestemd voor woondoeleinden. In het totale plangebied kunnen circa 60 woningen worden gerealiseerd.

 

Ligging plangebied

Het plangebied ligt aan de zuidwest zijde van de Raamsdonk. Het plangebied wordt aan de zuidzijde begrensd door het Kerkplein en de Wim Boonsstraat. Aan de noordzijde wordt het plangebied begrensd door de voormalige spoorlijn, direct ten zuiden van de Heemraadsingel.

 

Communicatie

U kunt het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende zes weken met ingang van vrijdag 1 juli 2016 tot en met donderdag 11 augustus 2016 inzien in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 8:30 uur tot 13:00 uur en op woensdag tevens van 14:00 uur tot 20:00 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.geertruidenberg.nl -> inwoner -> actueel -> bekendmakingen of via www.ruimtelijkeplannen.nl (planid: NL.IMRO.0779.RDBPwboonsstraat-ON01).

 

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan:

De gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg

Postbus 10.001

4940 GA Raamsdonksveer

 

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Ivo Verploegen, tel 0162 579593.

 

Naar boven