Verleende omgevingsvergunning fase 1 Molenstraat 166-168 te Zundert

Logo Zundert

Burgemeester en Wethouders van Zundert hebben besloten om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning te verlenen voor:

-Molenstraat 166-168 te Zundert; 1e fase omgevingsvergunning (Activiteit "Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening") ten behoeve van de realisatie van een autoshowroom aan de bestaande vestiging. Dossiernummer 2015/12690.

Zij maken daarom bekend dat de vergunning met ingang van 28 januari 2016 gedurende zes weken (tot en met 9 maart 2016) ter inzage ligt bij de afdeling Ruimte (Bredaseweg 2 te Zundert). Voor het inzien van de stukken kan een afspraak worden gemaakt. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die eerder een zienswijze tegen het betreffende ontwerpbesluit naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, kunnen binnen bovengenoemde termijn van zes weken schriftelijk een gemotiveerd beroepschrift met betrekking tot het besluit indienen bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90.006, 4800 PA Breda. Als beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens om het treffen van een voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang.

U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de voorwaarden.

Voor nadere informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 076-5995600.

Naar boven