[Ontwerpbestemmingsplan “Broekweg-Noord”]

Logo Wijk bij Duurstede

[Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein, Broekweg Noord’ met ingang van 30 juni 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via:

http://www.wijkbijduurstede.nl/inwoners/bestemmingsplannen/bestemmingsplannen-in-voorbereiding/

en:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.bgbbroekwegnoord-bon1

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein, Broekweg Noord’ omvat een gebied dat is gelegen ten noorden van –en grenzend aan– bedrijventerrein Broekweg, tussen de te verlengen Weegmaat en Vogelpoelweg. Het plangebied omvat ca. 2,6 ha bedrijventerrein, voor vestiging van bedrijven tot maximaal bedrijfscategorie 3.2 uit bijlage 1: “Staat van bedrijfsactiviteiten”. Daarnaast voorziet het plan in de aanleg van wegen en infrastructuur, groenvoorzieningen en de aanleg en het dempen van watergangen.

De ontwikkeling van het bedrijventerrein is reeds voorzien in de “Structuurvisie Wijk bij Duurstede 2020”, door de gemeenteraad vastgesteld op 2 februari 2010.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. afdeling Beheer, team Ruimtelijke Ordening, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer E. Uittenbroek van het team ruimtelijke ordening, telefoon 0343-595 595. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

]

[plaats] [datum ondertekening]

[functie][organisatie],

Namens deze:

[voornaam] [achternaam]

Naar boven