Bekendmaking uitgebreide procedure ontwerp-omgevingsvergunning McDonald’s Vreelandseweg 42 – 46, Hilversum

Logo Hilversum

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo.

 

Aanvraag en plan

Op 9 maart 2016 is een aanvraag omgevingsvergunning (kenmerk 312620) ingediend voor nieuwbouw van een McDonald's op de Vreelandseweg 42 – 46 op de bestaande ondergrondse parkeergarage inclusief een reclamemast. Deze aanvraag past niet binnen de regels van het geldende bestemmingsplan.

De aanvraag inclusief bijbehorende ruimtelijke onderbouwing is op 21 juni 2016 in de vergadering van de gemeenteraad besproken. De gemeenteraad heeft besloten tot het afgeven van een ontwerp-‘verklaring van geen bedenkingen’.

 

Inzien

De aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing, het ontwerp-omgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 1 juli 2016 tot en met donderdag 11 augustus 2016 voor een ieder ter inzage bij de

Burgerleeskamer in het Stadskantoor, Oude Enghweg 23. De Burgerleeskamer is iedere werkdag geopend tussen 08.30 – 13.00 uur en op donderdagavond tussen 17.00 – 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

De stukken kunnen daarnaast ook digitaal worden ingezien en geraadpleegd op de digitale burgerleeskamer via de website van de gemeente Hilversum (www.hilversum.nl, klik op ‘Actueel’). Tevens kan het plan bekeken worden via de site http://0402.roview.net/, klik op ‘Zoek in lijst met plannen’ en vervolgens op ‘Vreelandseweg, McDonald’s’. Tot slot kan het plan worden bekeken via de site http://www.ruimtelijkeplannen.nl. De stukken zijn op deze website te vinden via het planid-nummer NL.IMRO.0402.13ov01mcdvreeland-on01.

 

Zienswijzen en vervolgprocedure

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan eenieder bij voorkeur schriftelijk een zienswijze indienen. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en, gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Alle zienswijzen worden toegevoegd aan de ter visie liggende stukken en zijn daarmee openbaar. Het is niet mogelijk via elektronische weg te reageren. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen bovengenoemde ter inzage termijn een afspraak maken met de heer R. Sprik van de afdeling Beleidsontwikkeling, bereikbaar op telefoonnummer 035 – 629 2586.

 

Hilversum, 30 jui 2016

Burgemeester en wethouders gemeente Hilversum

Naar boven