Verleende omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van het uitbreiden van een garagebedrijf aan de Wartensterdyk 2a te Wergea.

Logo Leeuwarden

Van 30 juni 2016 tot en met 11 augustus 2016 ligt de omgevingsvergunning ex artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3° van de Wabo voor het uitbreiden van een garagebedrijf aan de Wartensterdyk 2a te Wergea met bijbehorende stukken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied heeft betrekking op de percelen Wartensterdyk 2a te Wergea, kadastraal bekend gemeente Wergea, Sectie C, nummers 1417, 1865 en 1866.

Ontwikkeling

Met dit plan wordt de uitbreiding van een bestaand garagebedrijf aan de Wartensterdyk 2a te Wergea mogelijk gemaakt. De bestaande werkplaats wordt naar achteren uitgebreid en de showroom aan de voorzijde krijgt een nieuwe entree met een wachtruimte.

Inzage

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u inzien:

Beroep

Bent u het niet eens met deze verleende omgevingsvergunning? Dan kunt u beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. U kunt alleen beroep instellen:

  • van 1 juli 2016 tot en met 11 augustus 2016;

  • als u belanghebbende bent en een zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning hebt ingediend;

  • als u belanghebbende bent en aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen.

Voorlopige voorziening

Hebt u beroep ingesteld, dan kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit kan alleen in spoedeisende zaken.

Het besluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven