Ontwerpwijzigingsplan Buitengebied Schippersweg 6 Haarle met toepassing coördinatieverordening

Logo Hellendoorn

Bij het loket Bouwen, milieu en openbare ruimte in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal ligt vanaf 2 juli 2016 gedurende zes weken, derhalve tot en met vrijdag 12 augustus 2016, het ontwerpwijzigingsplan Buitengebied Schippersweg 6 Haarle ter inzage in combinatie met de ontwerpbeschikking voor het bouwen van een paardenschuur, stapmolen en rijbak.

Het loket is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak, telefoon 0548-630214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke naam: HYPERLINK "http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0163.WPBUSCHIPPERSWG6-ON01" NL.IMRO.0163.WPBUSCHIPPERSWG6-ON01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: http://iturl.nl/sndTG. Downloaden van het ontwerpbestemmingsplan is mogelijk via de link: http://iturl.nl/sn9Ue.

De ontwerpbeschikking kunt u digitaal inzien via de link: http://iturl.nl/snD80DN

Het betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied 2009. Het plangebied omvat het woonperceel Schippersweg 6 te Haarle. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd om het bestemmingsvlak te verleggen en te vergroten om de bouw van de paardenschuur mogelijk te maken met toepassing van een binnenplanse afwijking.

Gelijktijdig met het ontwerp bestemmingsplan ligt ook de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ter inzage. Dit is mogelijk op grond van de coördinatieverordening als bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijk ordening (coördinatieregeling) met als doel het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning in één procedure af te ronden.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kunnen belanghebbenden naar keuze schriftelijk of mondeling of elektronisch per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpbeschikking omgevingsvergunning indienen bij burgemeester en wethouders van Hellendoorn, Postbus 200,7440 AE Nijverdal (of elektronisch naar gemeentebestuur@Hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

 

Naar boven