Ontwerpbestemmingsplan ‘Timmersteekade en passantenhaven’

Logo Geertruidenberg

 

Het college van B&W van de gemeente Geertruidenberg maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Timmersteekade en passantenhaven’ met planid: NL.IMRO.0779.GBBPtimmersteekade-on01 vanaf 8 juli 2016 gedurende een termijn van zes weken ter inzage ligt. Dit gebeurt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

 

Dit bestemmingsplan maakt aanlegsteigers aan de Timmersteekade in Geertruidenberg mogelijk om historische woonschepen aan te meren. De maximaal zes historische schepen mogen bewoond worden. Het bestemmingsplan biedt tevens ruimte aan een kleine uitbreiding / aanpassing van de aanlegsteigers in de passantenhaven in Geertruidenberg.

Communicatie

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 8 juli 2016 tot en met 18 augustus 2016 ter inzage. U kunt het bestemmingsplan inzien in de Gemeentewinkel, Vrijheidstraat 2 in Raamsdonksveer. U kunt er elke werkdag terecht van 8.30 uur tot 13.00 uur en op woensdag van 14.00 uur tot 20.00 uur. Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl of via de gemeentelijke website www.geertruidenberg.nl -> inwoner -> actueel -> bekendmakingen.

 

Tijdens bovengenoemde termijn kan iedereen zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen moet u richten aan de gemeenteraad van de gemeente Geertruidenberg, postbus 10.001, 4940 GA Raamsdonksveer.

 

Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken of als u tijdens openingstijden de stukken niet kunt inzien, kunt u contact opnemen met Ellen Mulders, tel. 0162 579663.

 

Naar boven