Voorbereiding bestemmingsplan “Hardinxveld-Giessendam, bebouwd gebied”

Logo Hardinxveld-Giessendam

De gemeente Hardinxveld-Giessendam bereidt het bestemmingsplan “ Hardinxveld-Giessendam, bebouwd gebied” voor.

 

Voor het bebouwd gebied van de gemeente Hardinxveld-Giessendam geldt een groot aantal bestemmingsplannen. Deze bestemmingsplannen zijn in de afgelopen jaren vernieuwd en gedigitaliseerd. Om de bestemmingsplannen actueel te houden en met het oog op de komende Omgevingswet, is het wenselijk om de plannen in één gebiedsdekkend bestemmingsplan onder te brengen.

Tijdens deze voorbereiding liggen geen stukken ter inzage en kunnen nog geen zienswijzen worden ingediend. Wel worden verschillende overleginstanties in de gelegenheid gesteld om een advies over het voornemen van de gemeente uit te brengen.

 

Na de verwerking van eventuele overlegreacties wordt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd, waarbij de gelegenheid is om een zienswijze in te dienen. Dit wordt bekend gemaakt in Het Kompas van Hardinxveld-Giessendam, op www.hardinxveld-giessendam.nl en in de Staatscourant.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer G.J. Nieuwland van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Hardinxveld-Giessendam (gnieuwland@gemhg.nl of tel: 14 0184).

 

Naar boven