Vaststelling wijzigingsplan Spierdijkerweg 90, Spierdijk

Logo Koggenland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Koggenland maken bekend dat zij op 16 juni 2016 het wijzigingsplan Spierdijkerweg 90 hebben vastgesteld.

Inhoud

Met het wijzigingsplan wordt de bestemming Bedrijf van het perceel Spierdijkerweg 90 te Spierdijk gewijzigd in de bestemming Wonen-Stolp. Hierdoor wordt het planologisch mogelijk gemaakt dit perceel uitsluitend voor burgerbewoning geschikt te maken. Deze wijzigingsmogelijkheid is opgenomen in artikel 7.7.6 van het geldende bestemmingsplan Landelijk Gebied Koggenland.

Ter inzage

Het wijzigingsplan en het besluit tot vaststelling van dit wijzigingsplan liggen met ingang van

27 juni 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Wonen & Ondernemen in het gemeentehuis (tijdens openingstijden).

Het wijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl/wonen en werken/ruimtelijkeplannen onder de kop ‘in procedure’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het identificatienummer is: NL.IMRO.1598.WPLGSpierdijkerw90-va01

Beroepsmogelijkheden

Belanghebbenden kunnen tijdens bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het plan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de termijn voor het indienen van een beroepschrift mits er geen verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is gedaan.

Inhoud beroepschrift

Een beroepschrift moet aan de volgende eisen voldoen:

Het beroepschrift moet ondertekend zijn;

De naam en het adres van de indiener moet zijn vermeld;

De datum;

Een omschrijving van het besluit waartegen beroep wordt ingesteld;

De reden(en) waarom beroep wordt ingesteld.

Naar boven