Vaststelling wijzigingsbesluit “W.A.Nijenhuisweg 47, Katlijk”

Logo Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij op 28 juni 2016 het wijzigingsplan “W.A. Nijenhuisweg 47, Katlijk” ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het wijzigingsbesluit

Het wijzigingsbesluit “W.A. Nijenhuisweg 47, Katlijk” heeft betrekking op percelen W.A. Nijhuisweg 47 te Katlijk en de percelen W.A. Nijenhuisweg 10 tot en met 16 (even nummers) in Katlijk. Voor het perceel W.A. Nijenhuisweg 47 in Katlijk voorziet het besluit in een wijziging van de bestemming “Agrarisch gebied 2” met de aanduiding “bouwperceel” in de bestemming “Woondoeleinden V (voormalige boerderijpanden)” ten behoeve van een functieverandering van het bouwperceel. Voor de percelen W.A. Nijenhuisweg 10 tot en met 16 (even nummers) voorziet het besluit in het verwijderen van de aanduiding “geen milieuhindergevoelige gebouwen toegestaan” in verband met bedrijfsbeëindiging.

 

Inzage van het wijzigingsbesluit

Het wijzigingsbesluit, met de bijgehorende stukken, liggen vanaf donderdag 7 juli 2016 gedurende een termijn van zes weken ter inzage.

De wijzigingsplannen kunnen, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen en op de website van de gemeente: www.heerenveen.nl. U klikt daarvoor op “Actueel” en vervolgens op “Ter inzage”.

Beroepmogelijkheid

Tegen de vaststelling van het wijzigingsbesluit kunnen belanghebbenden, die een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebben ingediend of die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat ondanks het beroepschrift het wijzigingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend. In dit geval treedt het besluit niet in werking tot op dat verzoek is beslist.

 

Heerenveen, 6 juli 2016.

Burgemeester en wethouders voornoemd,

Naar boven