Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan “2e Partiële herziening bestemmingsplan Waterlanden I”en ontwerpraadsbesluit

Logo Elburg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb), de ter inzagelegging bekend van het ontwerpbestemmingsplan “2e Partiële herziening bestemmingsplan Waterlanden I” en het ontwerpraadsbesluit tot vaststelling van het plan.

De partiële herziening van het bestemmingsplan wijzigt het plangebied op twee verschillende locaties. Aan de Beekenkampweg wordt voorzien in de mogelijkheid voor de bouw van een tweekapper en een vrijstaande woning in plaats van twee vrijstaande woningen. Aan de Mantelsweg wordt voorzien in de mogelijkheid om in plaats van vier vrijstaande woningen zowel vrijstaande woningen als twee-aaneen woningen te kunnen bouwen met een maximum van zes wooneenheden.

Met ingang van woensdag 27 januari 2016 liggen het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentekantoor, themabalie “Vergunningen” van het Klant Contact Centrum (KCC) en kunnen deze stukken gedurende de genoemde periode worden geraadpleegd via:

  • de gemeentelijke website: http://www.elburg.nl/Bekendmakingen/bestemmingsplan,

  • de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl?planidn=NL.IMRO.0230.PH2WATERLANDENI-ONT1

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpraadsbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad van Elburg, Postbus 70, 8080 AB Elburg. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw J. de Graaf-Boonen (tel. 0525-688688). Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een samenvatting gemaakt.

Elburg, 26 januari 2016

Naar boven