Ontwerp-bestemmingsplan 2e sporthal Burgemeester Buiningpark

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf vrijdag 24 juni 2016 tot en met 23 augustus 2016 het ontwerp-bestemmingsplan 2e sporthal Burgemeester Buiningpark ter inzage ligt.

Ontwerp-bestemmingsplan

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een sporthal op het Burgemeester Buiningpark. De sporthal komt op het noordelijke deel van het sportpark, naast de locatie voor Korfbal en Handbal. Om de landschappelijke inbreuk van de sporthal te verkleinen, krijgen een viertal locaties, die in de nabijheid van het sportpark liggen, de bestemming Bos.

Ter inzage legging

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 24 juni 2016 tot en met 23 augustus 2016 ter inzage bij het omgevingsloket in het gemeentehuis. Het omgevingsloket is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur.

Vanaf 24 juni 2016 zijn de stukken ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website: www.leusden.nl/bestemmingsplannen

Het ontwerp-bestemmingsplan is ook in te zien op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.172-0301

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op:

http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.172-/NL.IMRO.0327.172-0301

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp- bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘Zienswijze ontwerp-bestemmingsplan 2e sporthal Burgemeester Buiningpark’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

Naar boven