Ontwerp-bestemmingsplan Barneveldsestraat 34/ Catharina Mossellaan Renswoude

Logo Renswoude

Burgemeester en wethouders maken bekend dat vanaf 28 juni 2016 het ontwerp-bestemmingsplan ‘Barneveldsestraat 34/ Catharina Mossellaan’ gedurende zes weken ter inzage ligt.

Dit ontwerp-bestemmingsplan heeft betrekking op de beëindiging van het agrarisch bedrijf op het adres Barneveldsestraat 34 te Renswoude inclusief de sloop van alle opstallen behoudens de woning, een bijgebouw en een schaapskooi. In het kader van de ruimte-voor-ruimte-regeling wordt hiervoor in de plaats een viertal woningen teruggebouwd aan de Catharina Mossellaan.

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Bovendien kan het plan tijdens openingstijden worden ingezien op het gemeentehuis.

Tot 9 augustus 2016 wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om zijn of haar zienswijze met betrekking tot het ontwerp-bestemmingsplan naar voren te brengen. De zienswijze kan worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL te Renswoude. Het is ook mogelijk om uw zienswijze mondeling in te dienen. Hiervoor dient binnen de gestelde termijn een afspraak te worden gemaakt met de heer M. Jansen.

Voor meer informatie:

M.Jansen (tel: 0318 – 57 81 53/ m.jansen@renswoude.nl)

Naar boven