Vastgesteld wijzigingsplan Westelaarsestraat 35 en ongenummerd Wouwse Plantage

Logo Roosendaal

NL.IMRO.1674.1108WESTELAARSES35-0401

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6.1., onder a., van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 27 juni 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt het op 31 mei 2016 vastgestelde wijzigingsplan Westelaarsestraat 35 en ongenummerd Wouwse Plantage.

Inzage

Burgemeester en wethouders hebben op 31 mei 2016 dit wijzigingsplan vastgesteld, dat zorgt voor een vergroting van het in het bestemmingsplan Buitengebied Wouw opgenomen bouwvlak voor het agrarisch bedrijf op het perceel Westelaarsestraat 35 te Wouwse Plantage en het naastgelegen perceel (Kadastraal Sectie O, nr. 275, gedeeltelijk).

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan beroep worden ingesteld door belang­hebbenden, die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan hebben kenbaar gemaakt, alsmede door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een ziens­wijze bij burgemeester en wethouders kenbaar te maken. Tevens kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld tegen de wijzigingen, die bij de vaststelling in het ontwerpwijzigingsplan zijn aangebracht.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Het wijzigingsplan en de hierop betrekking hebbende documenten liggen ter inzage bij het Informatiecentrum in het Stadskantoor. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Voor nadere informatie: Team ruimtelijke ontwikkeling, dhr. Hans Vergouwen, tel. 14 0165 ( e-mail hans.vergouwen@roosendaal.nl.) of bij de receptie, tel. 14 0165.

Roosendaal, 24 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

Mr. J.M.L. Niederer, burgemeester

R.E.C. Kleijnen, secretaris

Naar boven