Kennisgeving van de Minister van Economische Zaken van 20 juni 2016, nr. 16093621 houdende de start van een openbare voorbereidingsprocedure in de zin van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht inzake het ontwerpbesluit tot verlengbaarheid van de vergunningen voor niet-landelijke commerciële radioomroepen in de FM-band

De Minister van Economische Zaken,

Gelet op artikel 3:10 van de Algemene wet bestuursrecht en artikel 18 van het Frequentiebesluit 2013;

Maakt bekend:

De afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht is van toepassing op de voorbereiding van het besluit tot verlengbaarheid van de vergunningen voor niet-landelijke commerciële radio-omroepen in de FM-band. Dit ontwerpverlengbaarheidsbesluit ligt gedurende de termijn van zes weken ter inzage bij het Ministerie van Economische Zaken, Bezuidenhoutseweg 73, 2594 AC, Den Haag alsmede bij Agentschap Telecom, Emmasingel 1, 9726 AH, Groningen.

Eenieder kan van 22 juni 2016 tot en met 2 augustus 2016 zijn zienswijze over het ontwerpverlengbaarheidsbesluit kenbaar maken via de website www.internetconsultatie.nl.

U kunt ook een schriftelijke reactie per post sturen naar:

Ministerie van Economische Zaken

Directie Telecommarkt

t.a.v. mevrouw M.A. Theuerzeit

kamer D-passage 3

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

Email m.a.theuerzeit@minez.nl

Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u dit uiterlijk 5 juli 2016 kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar m.a.theuerzeit@minez.nl, onder vermelding van de namen van de personen die een mondelinge zienswijze wensen te geven alsmede van de namen van de personen die anderszins aanwezig zullen zijn. Indien u een ander (rechtspersoon, natuurlijke persoon) vertegenwoordigt, wordt u verzocht om per post of e-mail documenten mee te sturen waaruit blijkt dat u bevoegd bent om die ander te vertegenwoordigen. U ontvangt per e-mail een uitnodiging voor een afspraak. De afspraak voor het naar voren brengen van de zienswijze zal tijdens de zienswijzetermijn in Den Haag plaatsvinden. Partijen worden niet in elkaars aanwezigheid gehoord, om uitwisseling van concurrentiegevoelige informatie te voorkomen.

Naar boven