Gemeente Borger-Odoorn, Odoorn, Bestemmingsplan ‘Buitengebied, Borgerderweg 26 Odoorn” - ontwerp

Logo Borger-Odoorn

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerp- bestemmingsplan ‘Buitengebied, Borgerderweg 26 Odoorn’ van 30 juni 2016 tot en met 10 augustus 2016 ter inzage ligt.

 

Het bestemmingsplan wordt opgesteld ten behoeve van een planologische regeling voor het woonperceel aan de Borgerderweg 26 te Odoorn en legalisering van de houtzaagactiviteiten op het tegenoverliggende perceel, kadastraal bekend als gemeente Odoorn, sectie R, nummer 285. Voor het woonperceel is de mogelijkheid opgenomen om een ambachtelijke meubelmakerij uit te oefenen.

 

Het bestemmingsplan is in te zien via de gemeentelijke website (onder Nieuws > Ter inzage) en op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.00BP0040-OW01 of in het Klantcontactcentrum.

 

Desgevraagd kan het bestemmingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

Naar boven