Voorontwerpbestemmingsplan ‘Maasdijk 207 te Wijk en Aalburg’, gemeente Aalburg.

Logo Aalburg

Bekend wordt gemaakt dat vanaf donderdag 23 juni 2016 tot en met woensdag 3 augustus 2016 het volgende voorontwerpbestemmingsplan voor eenieder ter inzage ligt:

– Voorontwerpbestemmingsplan ‘Maasdijk 207, te Wijk en Aalburg’ met plannummer NL.IMRO.0738.BP7012-VO01

De gemeente wil beschikken over een actueel, digitaal raadpleegbaar bestemmingsplan voor het plangebied ‘Maasdijk 207, te Wijk en Aalburg’, dat voldoet aan de eisen van de huidige tijd en waarin beleidswijzigingen van zowel gemeentelijk, regionaal, provinciaal als rijks- en Europees beleid zijn doorvertaald.

Het plangebied van dit bestemmingsplan is gelegen in buurtschap Spijk van de kern Wijk en Aalburg en bestaat uit de gronden gelegen aan de Maasdijk 207.

Sectorplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’

Voorliggend bestemmingsplan regelt alle enkelbestemmingen voor het plangebied ‘Maasdijk 207 te Wijk en Aalburg’. De dubbelbestemmingen en de algemene gebiedsaanduidingen zijn opgenomen in het bestemmingsplan ‘Dubbelbestemmingen en Gebiedsaanduidingen’.

Tervisielegging

Het voorontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende bijlagen ligt met ingang van 23 juni 2016 gedurende zes weken voor eenieder ter visie. Binnen de termijn van de tervisielegging kan tijdens openingstijden van het Aalburgloket kennis worden genomen van de stukken behorende bij het voorontwerpbestemmingsplan. U kunt het Aalburgloket vinden aan de Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het Aalburgloket is op werkdagen geopend van 08.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 08.30 uur tot 20.00 uur.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze naar voren brengen. Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Maasdijk 207 te Wijk en Aalburg’’ is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

De ondertekende zienswijze dient te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Aalburg en kan worden ingezonden via: Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG. Voor verdere inlichtingen over het bestemmingsplan en het indienen van een zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 700.

Wijk en Aalburg, 22 juni 2016 .

Naar boven