Ontwerp bestemmingsplan Stadburen 18 Nijelamer (Verplaatsing woonbestemming)

Logo Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weststellingwerf maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Stadburen 18 Nijelamer met ingang van donderdag 23 juni 2016 tot en met woensdag 3 augustus 2016 gedurende een termijn van zes weken in het Publiekscentrum van het gemeentehuis Griffioenpark 1 te Wolvega, voor een ieder ter inzage ligt. Het ontwerp bestemmingsplan is ook te raadplegen via de websites www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het ontwerp bestemmingsplan is NL.IMRO.0098.BPStadburen18-ON01.

P rocedure

Het bestemmingsplan is gericht op de bouw van één woning met landschappelijke inpassing op het perceel gelegen naast (ten oosten van) het bestaande woonperceel aan de Stadburen 20 te Nijelamer, kadastraal bekend WVG J 340 (ged.). Het bestemmingsplan voorziet er daarnaast is dat de bestaande mogelijkheid voor de bouw van een woning op het perceel plaatselijk bekend als Schipslootweg 5 te Nijelamer, wordt opgeheven.

Terinzage

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder (bij voorkeur) schriftelijk zijn zienswijze over het bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, Postbus 60, 8470 AB Wolvega. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. U kunt een afspraak maken via telefoonnummer 140561 en dan vragen naar de heer R. Hekman.

Naar boven