Vaststelling wijzigingsplan Mr. P.C. Hennequinstraat 7 in Oostburg, gemeente Sluis

Logo Sluis

Burgemeester en wethouders van Sluis maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan 'Mr. P.C. Hennequinstraat 7, Oostburg' op 14 juni 2016 ongewijzigd is vastgesteld. Het wijzigingsplan 'Mr. P.C. Hennequinstraat 7, Oostburg' voorziet in de juridisch planologische regeling van het wijzigen van de bestemming Detailhandel in Wonen.

Ter inzage

Het besluit van het college van Burgemeester en Wethouders van Sluis en het vastgestelde wijzigingsplan 'Mr. P.C. Hennequinstraat 7, Oostburg' liggen met ingang van 23 juni 2016 voor een periode van zes weken voor iedereen tijdens openingstijden ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn ook in te zien via de website www.gemeentesluis.nl en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatienummer: NL.IMRO.1714.wphennequinstraat7-VG01). Op verzoek kunnen de desbetreffende stukken buiten kantooruren worden ingezien. Voor het maken van een afspraak kunt u via het 6-cijferige telefoonnummer 140117 een afspraak maken.

 

Beroep

Met ingang van 24 juni 2016 kan tegen het vaststellingsbesluit van het college beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij het college tegen het ontwerpwijzigingsplan, alsmede door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het college te wenden.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en dient tenminste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden waarop het bezwaar rust. Zo mogelijk dient een kopie van het bestreden besluit bijgevoegd te worden.

 

Indien beroep wordt ingesteld kan tevens om een voorlopige voorziening worden verzocht bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een voorlopige voorziening kan door de voorzitter worden getroffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Er wordt een griffierecht geheven.

 

 

Oostburg, 22 juni 2016

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN SLUIS,

namens dezen,

hoofd afdeling Externe dienstverlening,

P.B. de Croock

Naar boven