Omgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) Landschapszone – 5 (buitenfoyer CineMec), Nijmegen

Logo Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 21 juli 2015 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van Taxon Groep 2 B.V. voor het bouwen van een buitenfoyer. De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer Z15.030864. De buitenfoyer wordt geplaatst op het adres Willem van Arenbergstraat 4 te Nijmegen.

 

Het betreft de volgende activiteiten:

A.Projectbesluit: afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan

 

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken heeft met ingang van vrijdag 29 april 2016 tot en met donderdag 9 juni 2016 (zes weken) ter inzage gelegen in de Stadswinkel bij de informatiebalie, Mariënburg 30, Nijmegen. Tijdens de terinzagelegging hebben wij geen zienswijzen ontvangen.

 

Inzage

De definitieve omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken, ligt van donderdag 23 juni tot en met donderdag 4 augustus 2016 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen. Tevens is de vergunning (en bijbehorende stukken) in te zien via de publicatie van de vergunningverlening in het elektronische Gemeenteblad van de gemeente Nijmegen op https://www.overheid.nl

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal te raadplegen op de landelijke website:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.PB24005-VG01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/plannen/NL.IMRO.0268.PB24005-/NL.IMRO.0268.PB24005-VG01

Daarnaast is het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

 

Beroep en voorlopige voorziening

Tegen de verleende vergunning kan van vrijdag 24 juni 2016 tot en met donderdag 4 augustus 2016 beroep worden ingesteld door belanghebbenden die het er niet mee eens zijn en die in de voorprocedure tijdig een zienswijze hebben ingediend als ook door belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijzen te hebben ingediend.

Het besluit wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Het beroepschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Rechtbank Gelderland, team Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

Tevens bestaat de mogelijkheid om digitaal beroep in te stellen en een verzoek om voorlopige voorziening in de dienen via het digitaal loket op https://loket.rechtspraak.nl Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naar boven