Van rechtswege verleende omgevingsvergunning en beëindiging uitgebreide voorbereidingsprocedure

Logo Oldebroek

Het college van B&W heeft de volgende omgevingsvergunning van rechtswege verleend: Vollenhofsweg 3 in Wezep, plaatsen van zonnepanelen (0269201600145 - 21 juni 2016).

 

In de Huis-aan-huiskrant en de Staatscourant van 24 mei 2016 is gepubliceerd dat de ontwerp-omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure) voor Vollenhofsweg 3 met de daarbij behorende stukken van 25 mei tot en met 5 juli 2016 ter inzage liggen en dat er zienswijzen kunnen worden ingediend. Die publicatie/die termijn is niet meer van toepassing. Dit omdat de omgevingsvergunning van rechtswege (via de reguliere voorbereidingsprocedure) is verleend.

 

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na bovengenoemde datum tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oldebroek, postbus 2, 8096 ZG  Oldebroek. In afwachting van een beslissing op het bezwaarschrift kan schorsing van het besluit of een andere voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland, afdeling bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM in Arnhem. Daarvoor is in het algemeen griffierecht verschuldigd.

Naar boven