Verkeersbesluit

Logo Helmond

Burgemeester en wethouders hebben besloten:

Zes parkeerplaatsen op het parkeerterrein Beatrixlaan aan te wijzen als parkeerplaatsen exclusief voor vrachtauto’s, autobussen en campers;

 

Mogelijkheid van bezwaar

Indien u bezwaren heeft tegen een besluit kunt u dit schriftelijk bij ons kenbaar maken. De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit is bekendgemaakt. Het bezwaarschrift dient verstuurd te worden aan de Gemeente Helmond, afdeling Bestuurs- en Juridische Zaken, Postbus 950, 5700 AZ HELMOND, onder vermelding van ‘bezwaarschrift’. Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de gronden van het bezwaar bevatten. Ook kan het bezwaar elektronisch worden ingediend via de Gemeentesite (www.helmond.nl).

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van dit besluit niet. Degenen die een bezwaarschrift hebben ingediend kunnen, indien er sprake is van spoedeisend belang, tevens op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht een voorlopige voorziening aanvragen. Dit verzoek (inclusief een kopie van het bezwaarschrift stuurt u naar: De Voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ‘s-Hertogenbosch. Voor het behandelen van een dergelijk verzoek wordt griffierecht geheven.

 

Nadere informatie

Verkeersbesluiten liggen ter inzage in de Stadswinkel. Het inzien van de besluiten kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak maken via www.helmond.nl/afspraak. Tevens zijn verkeersbesluiten in te zien op de Gemeentesite (www.helmond.nl). Voor vragen of opmerkingen over het besluit kunt u contact opnemen met Ing. N.J.C. Luijten, tel. 0492-587605.

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Helmond.

Naar boven