Ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Partiële herziening BP Agrarisch Buitengebied (2016 - 1e ronde), Otterlo, Apeldoornseweg 59-61

Logo Ede

Op grond van art. 83, art. 100a en artikel 110a Wet geluidhinder

Bij de publicatie van het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Otterlo, Apeldoornseweg 59-61’ is per abuis een onjuiste datum genoemd van terinzagelegging. Het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder Otterlo, Apeldoornseweg 59-61’ wordt met deze publicatie opnieuw ter inzage gelegd.

Het college van burgemeester en wethouders van Ede bereidt een Besluithogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting voor 1 woning ten gevolge van de Apeldoornseweg vast te stellen ten behoeve van Partiële herziening BP Agrarisch Buitengebied (2016 - 1e ronde), Otterlo, Apeldoornseweg 59-61.

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder met bijbehorende stukken inzien van donderdag 23 juni 2016 tot en met woensdag 3 augustus 2016 bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/ bekendmakingen.

Gebied en gevolg

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van 1 woning op het perceel aan de Apeldoornseweg 59-61 in Otterlo mogelijk. Het plangebied ligt binnen de geluidszone van de Apeldoornseweg. Voor de nieuwe woning kan niet worden voldaan aan de voorkeurswaarde. Omdat geluidsreducerende maatregelen financieel gezien niet haalbaar zijn of vanuit landschappelijk oogpunt niet wenselijk zijn wordt met voorliggend ontwerpbesluit een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting vastgesteld.

Zienswijze

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbesluit sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Ede, postbus 9024, 6710 HM Ede. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u dhr. Geert Driebergen, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 68 0803.

Ede, 22 juni 2016

Naar boven