Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor het oprichten van een schuur op de locatie Schuwacht 292 in Lekkerkerk

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van gemeente Krimpenerwaard maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, onder a sub 3º Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen voor het oprichten (vervangen) van een schuur op de locatie Schuwacht 292 in Lekkerkerk.

De ontwerp-omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf woensdag 22 juni 2016 voor een periode van zes weken (tot en met dinsdag 2 augustus 2016) in de hoofdvestging in Stolwijk (Dorpsplein 8). Indien u de stukken wilt inzien, kunt u daarvoor een afspraak maken met mevrouw C. de Bruin van de afdeling Vergunning, toezicht en handhaving (via telefoonnummer 14 0182). U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder tegen voornoemde ontwerp-omgevingsvergunning (bij voorkeur) schriftelijk zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard, Postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Als u mondeling een zienswijze wilt kenbaar maken, dan kunt u daarvoor contact opnemen met mevrouw C. de Bruin. Het is niet mogelijk telefonisch een zienswijze kenbaar te maken.

Wij maken u erop attent dat slechts een beroep tegen de uiteindelijk beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

 

Stolwijk, 21 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Krimpenerwaard

Naar boven