Vaststelling wijzigingsplan ‘Startingerweg te Akersloot – Woonfase 1’

Logo Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken als gevolg van het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening en de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het wijzigingsplan ‘Startingerweg te Akersloot – Woonfase 1’ op 15 december 2015 is vastgesteld.

Het plangebiedbestaat uit de percelen met de kadastrale aanduiding: gemeente Akersloot, sectie G, nummers: 2953 en 2707. Deze percelen liggen direct ten zuiden van de Brahmslaan en direct ten Noorden van het Tulpenlaantje in Akersloot.

Het wijzigingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen en het besluit hogere waarden voor geluid, liggen vanaf 21 januari 2016 ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan het Raadhuisplein 1 in Castricum. De stukken liggen ter inzage totdat de beroepstermijn is verstreken. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-id: NL.IMRO.0383.WPAStartingerwegW1-VS01.

Beroep

Bent u het niet eens met dit besluit? Dan kunt u hiertegen binnen zes weken na de publicatie van dit besluit een beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl). Voor de behandeling van een beroepschrift moet u griffierecht betalen.

Voorlopige voorziening

Naast het beroepschrift kunt u om een voorlopige voorziening vragen. Dat kunt u doen als u nadelige gevolgen van het besluit voorziet tijdens de behandelingsperiode van uw beroepschrift. Voor de behandeling van dit verzoek moet u griffierecht betalen.

Een beroep- en verzoekschrift kunt u indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, of digitaal: https://digitaalloket.raadvanstate.nl).

Voor meer informatie: dhr. R. van den Haak of dhr. W. Voerman, tel. 14 0251.

Gemeente Castricum,

21 januari 2016

Naar boven