Ontwerp omgevingsvergunning oprichten 31 appartementen Oude Provincialeweg 48 te Hapert

Logo Bladel

 

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing

artikel 2.12 lid 1 onder a sub 3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning te verlenen (afwijking bestemmingsplan) voor het oprichten van 31 appartementen op het perceel, kadastraal bekend gemeente HGL04, sectie F, nummer 1380, plaatselijk bekend Oude Provincialeweg 48 te Hapert. De aanvraag is in strijd met de bestemmingsplan Hapert 2010. Het verlenen van de omgevingsvergunning maakt het mogelijk om de strijdigheid met het bestemmingsplan op te heffen op basis van een goede ruimtelijke onderbouwing.

 

De ontwerp omgevingsvergunning ligt inclusief ruimtelijke onderbouwing van donderdag 23 juni 2016 tot en met woensdag 3 augustus 2016 ter inzage bij het Klantcontact Centrum (KCC) van de gemeente Bladel. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. De stukken zijn ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.bladel.nl/bestemmingsplannen.Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.OVA5026Claassenp-ONTW.

 

Tegen het voornemen tot medewerking aan deze aanvraag omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging door een ieder schriftelijk een gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij het college van Burgemeester en Wethouders, Postbus 11, 5530 AA, Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u tijdens openingstijden terecht bij de Centrale Balie of contact opnemen met Cees van Hintum van de afdeling Ontwikkeling, aanwezig op maandag, woensdag en donderdag. (tel. 0497 361 636).

 

Bladel, juni 2016

 

Burgemeester en wethouders gemeente Bladel

Voornoemd,

De secretaris, drs. E.L.C.M. Mol

De burgemeester, mr. A.H.J.M. Swachten

Naar boven