Ontheffing Wet geluidhinder voor te bouwen woningen aan de Oude Provincialeweg 48 te Hapert

Logo Bladel

 

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om ontheffing te verlenen voor een hogere geluidsbelasting, als bedoeld in artikel 83 van de Wet geluidhinder voor de realisering van 13 woningen (van de geplande 31 woningen) aan de Oude Provincialeweg 48 te Hapert ( Claassenpark).

 

Uit een akoestisch onderzoek is gebleken dat 13 van de 31 te bouwen woningen blootgesteld gaan worden aan een hogere geluidsbelasting dan de voorkeurswaarde (48 dB), als bedoeld in de Wet geluidhinder. Dit wordt veroorzaakt door het verkeer op de Oude Provincialeweg te Hapert.

 

Het ontwerpbesluit en het akoestische rapport liggen van donderdag 23 juni 2016 tot en met woensdag 3 augustus 2016 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur en op dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

 

Tegen het voornemen tot verlening van een hogere waarde kan gedurende die termijn door iedereen een gemotiveerde zienswijze naar voren worden gebracht. Schriftelijk kan dit bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 11, 5530 AA Bladel. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u terecht bij het KCC of contact opnemen met de heer C. van Hintum van de afdeling Ontwikkeling (tel. 0497- 361691).

 

Bladel, juni 2016

 

Burgemeester en wethouders gemeente Bladel

Voornoemd,

De secretaris, drs. E.L.C.M. Mol

De burgemeester, mr. A.H.J.M. Swachten

Naar boven