BestemmingsplanBuitengebied, locatie Doetinchemseweg 131, Westendorp

Logo Oude IJsselstreek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 26 mei 2016 het Bestemmingsplan Buitengebied, locatie Doetinchemseweg 131, Westendorp met identificatienummer (planID) NL.IMRO.1509.BP000135-VA01 ongewijzigd heeft vastgesteld.

Inzage

De stukken liggen van 23 juni 2016 tot en met 3 augustus 2016 voor iedereen ter inzage. Tijdens openingstijden kunt u de stukken inzien bij de balie Burgerzaken in het gemeentehuis in Gendringen. Het gemeentehuis is geopend op, maandag: 8.30 uur - 20.00 uur, dinsdag tot en met donderdag: 8.30 uur -17.00 uur en vrijdag: 8.30 uur -12.30 uur. U kunt ook eerst een afspraak maken.

Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl), wanneer u zoekt op het adres. In het gemeentehuis kunt u het bestemmingsplan zowel in elektronische vorm als op papier bekijken. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Plangebied en inhoud van het plan

Het plangebied heeft betrekking op het perceel Doetinchemseweg 131 te Westendorp. Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van 2 vrijstaande woningen en 2 halfvrijstaande woningen op dat perceel, ter verevening van de sloop van de 2 bestaande vrijstaande bedrijfswoningen en alle overige bedrijfsbebouwing op deze locatie.

Beroep

Tijdens de ter inzage termijn kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.Van deze beroepsmogelijkheid kan gebruik worden gemaakt door:

  • belanghebbenden die een zienswijze indienden;

  • belanghebbenden, die aan kunnen tonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om bij de gemeenteraad een zienswijze in te dienen.

InwerkingtredingHet bestemmingsplan treedt in werking op 4 augustus 2016, tenzij binnen de beroepstermijn in samenhang met een ingesteld beroep een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet inwerking voordat op het beroep is beslist.

Naar boven