BESTEMMINGSPLAN GRENSMAAS 2016

Logo Stein

Kennisgeving op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) geven burgemeester en wethouders van Stein kennis van het voornemen om het bestemmingsplan Grensmaas 2016 op te stellen.

Het bestemmings plan

Het betreft een actualisatie van het nu geldende bestemmingsplan Grensmaas. In het bestemmingsplan wordt met name de bestaande situatie vastgelegd. Ook relevante ontwikkelingen en nieuwe beleidsinzichten worden meegenomen in het plan.

De mogelijkheid om te reageren

In deze fase van de voorbereiding liggen nog geen stukken ter inzage en kunnen nog geen reacties worden ingediend. Deze kennisgeving betreft enkel een aankondiging. Het overleg met verschillende (overheids)instanties op grond van artikel 3.1.1 Bro is inmiddels opgestart. Na afronding daarvan zal het bestemmingsplan gedurende zes weken als ontwerp ter inzage worden gelegd. Gedurende die periode kan een ieder zienswijzen bij de gemeenteraad indienen. De kennisgeving hierover zal te zijner tijd worden gepubliceerd in de Staatscourant, 1Stein en op de gemeentelijke website. Dan is het ontwerp bestemmingsplan ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook is dan (digitale) inzage van het ontwerp bestemmingsplan in het gemeentehuis mogelijk.

Contact

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. H. Janssen op tel. nr. 046-4359233 of de heer B. Robberts op tel. nr. 046-4359346.

Naar boven