Ontwerpbestemmingsplan Erflanden, deelplan Edelhert en Egel

Logo Hoogeveen

Het college van B&W heeft voor nog braakliggende kavels aan de straten Edelhert en Egel in Hoogeveen een nieuw bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan voorbereid. Met dit bestemmingsplan en bijbehorend beeldkwaliteitsplan wordt de ontwikkeling van de kavels beoogd.

 

Inzage

De stukken liggen van 23 juni tot en met 3 augustus 2016 ter inzage bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.  Het planidentificatienummer is http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0118.2016BP8020002-ON01

 

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan, dan wel het ontwerpbeeldkwaliteitsplan, bij de gemeenteraad indienen. Graag duidelijk hierbij aangeven op welk onderdeel uw zienswijze betrekking heeft. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Lysbeth Schockman via telefoonnummer 14 0528.

Wij maken ingediende zienswijzen openbaar. Wanneer u vindt dat uw zienswijze of een deel daarvan niet openbaar mag worden gemaakt, dan zullen wij die informatie vertrouwelijk behandelen als hierop de weigeringsgronden van de Wet openbaarheid van bestuur van toepassing zijn.

 

Naar boven