Rectificatie Ontwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening Landelijk gebied Assendelft

Logo Zaanstad

Op 15 juni 2016 maakten burgemeester en wethouders van de gemeente Zaanstad ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 16 juni 2016 voor een periode van zes weken (dus tot en met woensdag 27 juli 2016) ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening Landelijk gebied Assendelft bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in GML-bestand: NL.IMRO.0479.STED3809BP-0201, met bijbehorende stukken.

 

Door een externe technische oorzaak is de publicatie niet in de Staatscourant geplaatst. Daarom wordt de inzagetermijn met een week verlengd. Bovengenoemde stukken liggen nu ter inzage tot en met woensdag 3 augustus.

Met voorliggend ontwerpbestemmingsplan wordt een actueel juridisch-planologisch kader geboden voor een aantal percelen in het landelijk gebied van Assendelft, onder andere naar aanleiding van de uitspraak van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 28 januari 2015 en een aantal recente ontwikkelingen. Daarnaast wordt met deze herziening een aantal onvolkomenheden uit het bestemmingsplan Landelijk gebied Assendelft (2013) hersteld.

1Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt op de volgende wijzen ter inzage:

  • Elektronisch via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Als pdf bestand inclusief bijbehorende stukken op de gemeentelijke website: www.zaanstad.nl;

  • In papieren vorm via de balie van Klantcontact Vergunningen in het stadhuis, Stadhuisplein 100 te Zaandam. Melden bij de receptie voor een juiste doorverwijzing. Openingstijden: maandag, woensdag en donderdag van 8.30 -16.00 uur, dinsdag van 13:30 - 16:00 uur en vrijdag van 08:30 - 12:00 uur. Aanbevolen wordt om eerst telefonisch een afspraak te maken: tel. 14 075.

    • 1

      Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk, zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gestuurd naar de gemeenteraad van Zaanstad, Postbus 2000, 1500 GA Zaandam, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening Landelijk gebied Assendelft’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mevrouw M. Witjes, afdeling Omgevingsplannen van de gemeente Zaanstad, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 075.

Digitaal verzonden zienswijzen (bijvoorbeeld per e-mail) worden niet in behandeling genomen.

1Nadere informatie

Het ontwerpbestemmingsplan wordt op verzoek mondeling toegelicht. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevrouw M. Witjes, bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 075.

Zaandam, 22 juni 2016

Burgemeester en wethouders van Zaanstad

Naar boven