Ontwerpomgevingsvergunning Zeebuurt - McDonalds

Logo Harderwijk

Burgemeester en wethouders zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de realisatie van een Mc Donalds restaurant. Het gaat om het perceel gelegen op de hoek van de Burgemeester de Meesterstraat en de Knardijk. De ontwikkeling maakt deel uit van de totale herontwikkeling van het gebied De Harder.

De ontwerpomgevingsvergunning Zeebuurt - McDonalds ligt met ingang van 23 juni gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een ieder schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de Burgemeester en wethouders. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: afd. Ruimte, dhr. M. den Braven, tel. 411911.

De ontwerpomgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00172-0001) kunt u raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans/NL.IMRO.0243.PB00172-/NL.IMRO.0243.PB00172-0001) . Het ontwerp is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenzeebuurt.

 

Naar boven