Vaststelling bestemmingsplan Hamersveldsweg 116, te Leusden

Logo Leusden

De gemeenteraad heeft op 12 mei 2016 het bestemmingsplan Hamersveldseweg 116 ongewijzigd vastgesteld.

Vanaf vrijdag 17 juni 2016 tot en met donderdag 28 juli 2016 ligt het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage.

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van een woning op het perceel Hamersveldseweg 116 te Leusden. Het bouwvlak voor die woning is gesitueerd op de locatie waar thans een bedrijfsgebouw overeenkomstig de bestaande bedrijfsbestemming staat. Die bedrijfsbestemming op het perceel wordt in dit bestemmingsplan, door de komst van de woonbestemming, wegbestemd.

Ter inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt in het kader van de beroepsprocedure met ingang van vrijdag 17 juni 2016 tot en met donderdag 28 juli 2016 ter inzage bij het omgevingsloket van de gemeente Leusden (het omgevingsloket is open op werkdagen tussen 9:00 uur en 12:00 uur). Of maak een afspraak bij het omgevingsloket via www.leusden.nl.

 

Het besluit kunt u digitaal inzien via

www.leusden.nl/bestemmingsplannen onder “Hamersveldseweg 116”.

 

Het bestemmingsplan is ook in te zien op de website ruimtelijkeplannen.nl via deze link:

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.165-0401.

 

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op

www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.165-/NL.IMRO.0327.165-0401.

Beroep

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend, dan wel belanghebbenden wie niet verweten kan worden dat de zienswijze niet tijdig is ingediend, kunnen gedurende de bovengenoemde termijn schriftelijk beroep instellen. Het beroep kan worden ingesteld, tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en hogere grenswaarden geluid bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat minimaal de volgende onderdelen: de naam en het adres van de indiener; de dagtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Het bestemmingsplan treedt in werking de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat de rechter op dat verzoek heeft beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening moet afzonderlijk worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State met als voorwaarde dat tijdig een beroepschrift is ingediend.

Naar boven