Vastgesteld bestemmingsplan Olst – Ter Stegestraat 34

Logo Olst-Wijhe

De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft op 6 juni 2016 het bestemmingsplan Olst – Ter Stegestraat 34 ongewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan geldt voor de locatie Ter Stegestraat 34 te Olst. Het betreffende perceel is kadastraal bekend als gemeente Olst, sectie B, nummer 5177. Het bestemmingsplan maakt het plaatsen van een tweede woonwagen mogelijk.

Het bestemmingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2015003002-0301, ligt van 23 juni 2016 tot en met 3 augustus 2016 ter inzage en is digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl. Het plan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt ook ter inzage bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b).

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    diegenen die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of niet tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht.

 

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde bestemmingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende, gedurende de beroepstermijn, een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven