t.b.v. rubriek "ontwerp omgevingsvergunning "

Logo Velsen

Ontwerp - omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Velsen maken bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Santpoort-Zuid

Bloemendaalsestraatweg ongenummerd (locatie Blekersduin) te Santpoort-Zuid , het bouwen van een parkeergarage, supermarkt met 9 appartementen, een appartementengebouw met 22 woningen en 14 grondgebonden woningen ( w14.000598 ) .

De aanvra a g, de ontwerp - omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 juni 201 6 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken. Tevens zijn deze stukken digitaal in te zien op de website velsen.nl via het menu Actueel/ inzage (ontwerp)besluiten .

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen zowel de ontwerp-omgevingsvergunning als de ontwerpverklaring van geen bedenkingen. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Velsen, werkeenheid Vergunningen, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden (bezoekadres Dudokplein 1 te IJmuiden). Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de werkeenheid Vergunningen, telefoon 140255.

Naar boven