t.b.v. rubriek "omgevingsvergunning met planafwijking"

Logo Velsen

Verleende omgevingsvergunning – uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Velsen maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het oprichten van een beheersschuur , het aanleggen van een in/uitrit en het kappen van bomen a an de Rijksweg 116 te Velsen-Zuid .

De omgevingsvergunning met bijhorende stukken ligt met ingang van 17 juni 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken. Tevens is het besluit in te zien op www.velsen.nl via het menu Actueel / I nzage (ontwerp)besluiten en via www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0453.OM002RIJKSWEG1-R001.

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp - omgevingsvergunning en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, kunnen tegen dit besluit binnen een termijn van zes weken met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank Noord-Holland, locatie Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Tevens kunnen zij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord-Holland verzoeken een voorlopige voorziening te treffen indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Voorwaarde is wel dat ook beroep is ingesteld.

Naar boven